Favorit

Favorit

Min favoritblomma nr 1 är Mandelblom och har varit så i hela mitt liv. Den är liten och ganska oansenlig men tittar man nära så syns det hur vacker den är. Tali skulle vara nära så den söta plantan blev något tillplattad efter att jag fotat. Det finns fler som tur är. Snart blommar Kärringtand vilken är favorit nr 2. Jag uppskattar det vilda mer än det förädlade och tillrättalagda. Om fler gjorde det så skulle förmodligen naturen tas om hand på ett bättre sätt. Tja, jag får väl fortsätta att filosofera denna lördag ?

Nästa inlägg blir under måndagen och då efter Frejas ultraljud, håll tummarna för att det finns små busebarn i hennes mage ❤️

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.