Röntgen

Röntgen

Birgitta kom för att hålla ställningen i valplådan medans StinaFina och jag åkte för att röntga hennes leder. Lugnande gavs och hon började sova, upp med henne på bordet för plåtar på höfterna. Men nä, jag sover inte sa hon och gjorde ett motstretande precis när bilden togs. Hon fick påfyllning två ggr till men efter en och en halv timme och nio kass plåtar gav vi upp. Sista tagningen viftade hon på svansen, tokiga FinaStina ? Omdömet blev, en mycket frisk och välmusklad hund ? kan bara hålla med. Det såg i alla fall väldigt bra ut men bilderna till skk måste vara perfekta.

Vi kom hem till lugnet hos valparna ❤️ Allt är frid och fröjd. En av ankorna talade om att mat saknades så det var bara att fixa så var dom nöjda också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.