Avmaskning

Avmaskning

Så är första avmaskningen gjord. Vägas måste dom före så det blir rätt mängd medel och dom ligger på 2 kg och strax därunder! 🙂 Halsband skulle på vilket var förberett på den minsta storleken men det var bara att öka så det blev längre 🙂 Rött och orange på tikarna, resten gossar <3 Mat äter dom gärna och när jag sveper med fatet över dom kvicknar dom snabbt till och tar sej dit för ett skrovmål, bra att träna näsan 🙂 Dom är så himla goa och fina och att se dom leka lite förgyller dagen. Dock sover dom massor än men nästa vecka kommer det att hända grejer med dom <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.