Blöta

Blöta

Det regnar, massor 🙂 Så himla härligt så morgonen började med att fylla alla kärl med vatten och verkligen vattna i växthuset. Efter det skulle stora som små ha mat, så även jag fick frukost 🙂 Brödet är på upphällning så det var bara att sätta igång, snart ska det in i frysen. En bra början på vår bröllopsdag, 36 år har vi varit gifta. 3 barn med väldigt fina familjer och fem barnbarn så nog undrar man vart tiden tagit vägen men njuter i fulla drag 🙂

Busebarna verkar väldans nöjda idag, det är dom annars också men det är inte mycket bus alls. Freja gick dit för att ge dom mat men dom bara sov. Jag fick peta på Balder så han vaknade och tänkte att då vaknar nog dom andra också men jag fick vackert peta på dom också 🙂 Kanske att vädret gör att dom sover mer? Det blir nog full rulle fram på dagen, i alla fall en liten stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.