Nu så

Nu så

Efter besök hos frissan och handling av mat så var det dags att styra hemåt för att se till hundarna igen 🙂 Valparna sover gott när jag kommer med maten, precis som jag vill ha det. Jag vill inte ha hungriga valpar som skriker till sej mat utan sköter dom som Freja, när det är tyst så ska dom få äta. Alltså innebär det att det är otroligt tyst hos dom, nöjda hela tiden 🙂 Det tar en god stund förrns dom är såpass vakna att dom söker sej till skålen, den får stå framme rätt länge så alla får det dom behöver. Efter det får Freja rensa skålen och jag nattar dom små 🙂 Det innebär att jag sitter med dom, valparna får göra som dom vill, busa eller bara kela för att när John Blund kommer, somna och jag kan ta tag i nästa göromål, städa hos dom.

Dom är i rörelse mest hela vakentiden så det blir inte så bra skärpa på alla bilder….

2 kommentarer

  1. Helena

    Goa och så fina!
    Vi kanske kan boka in en söndag och komma på besök så de valpköpare som vill får träffa pappa Ville. Ja jag/vi vill så klart få se de små underverken 😉
    Helena.
    ps..lägger pappren på lådan nu på morgonen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.