Frisk luft

Frisk luft

Jenna fick ta det lugnt idag, får vara lite försiktig med den gamla damen även om hon tycker annorlunda. Tali och Stina fick följa med, Kenneth hade Doris och det var ytterligare en grå/wachtel med. Vi tog olika områden för att driva igenom och vi stötte ut en kviga som inte var lovlig. Efter drevet fick hundarna in i bilen och jag satte mej på pass. Mer än så blev det inte på första omgången.

Drev två blev det inte så mycket händelse på heller förrns Doris började hitta vildsvin. Jag var klar och hundarna i bilen så ut på pass igen. Spännande när Doris ställde och en liten blev skjuten dock blev det inget mer.

Hem för att göra mat och till mitt förtret rann spagettin ur sin påse i skåpet när påsen skulle ut. Stöööööön! Men nu har jag mat i magen och redo för ny jaktdag i morgon.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.