Mina pinglor

Mina pinglor

Vi började morgonen med samma drev som i måndags, det brukar alltid hända saker där. Pingla på så gick vi i drevet. Även Jenna fick vara med idag hon är världens bästa läromästare till Stina även om Tali är bra hon också så är faktiskt Jenna bäst. Dom är ute och letar, kanske 300 m från mej, kommer till mej och ut igen. Dom fick fart på ett rådjur och då blev det längre än 300 m……. Blev lite orolig över om Stina skulle hitta tillbaka, inga problem.

En älgkalv blev fälld och det skulle vi gå och titta på så hundarna får ett avslut på drevet. Dom är inte särskilt imponerade av djuret och Stina tycker det är lite läskigt men att stöta är livet 🙂 Så skulle vi till bilen och jag ser hur Stina och sedan Tali far iväg? Jag tittar och Stina hade fått syn på en kviga som dom satte fart på. Tali hängde på men kom tillbaka och då ser jag hur Stina hänger på i spåret en bra bit ut på åkern, då var det inte ett dugg läskigt. Inkallning och den funkade, i alla fall när man börjar bli trött 🙂 Världens bästa pinglor, dom är mina 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.