Så roligt

Så roligt

Efter att vi gjort oss i ordning i går så bar det av till Bjertorp Slott för god mat ihop med Minna och Stefans familjer. Jonas kunde inte komma men dom dyker upp när jag fyller. Efter maten visar det sej att dom smygit med en massa paket och döm om min förvåning när jag såg vad det var ?

Jag fick hjälp med att sätta ihop allt, inte helt lätt men det gick. Nu kan vi träna stadga så det står härliga till ? så himla roligt. Jag testade med enbart skott nu på morgonen, spännande tyckte mina kompisar ❤️ Den ska med på våra träningar så ni vet vad som väntar ?

I morgon åker jag iväg och kommer inte hem förrän på fredag. Blir toppen dagar men är ju sugen på att testa mer med kastaren. Verkligen något att se fram emot.

Stort Tack till er alla som gjort detta möjligt ❤️ ingen nämnd ingen glömd, så glad och nöjd över min present.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.