Sicken dag

Sicken dag

Jag landade hemma hos Maria och Gert igår, idag stod fasanjakt på agendan. Börjar med Tali för att se hur jakten fungerar. 12 skyttar och, tror jag, 20 apportörer. Det small överallt mest hela tiden så hundarna fick jobba. För att inte stressa upp en ung oerfaren hund, Maria hjälpte mej med beslutet, så fick pappa Zigge och Tali göra jobbet idag. Tali är väldigt uppmärksam och absolut tyst hela dagen ❤️ Zigge likadan ❤️

Väl tillbaka fick syskonen Birr och FinaStina jobba i hagen med dummies och även en fasan följde med dit. Jag kan inte vara mer än nöjd med dagen så tack för att vi får komma ❤️ och bli så väl omhändertagna.

I morgon blir det Torhamn för visit hos barnbarn, dumt att inte åka dit när jag är så nära ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.