Arbete

Arbete

När hundarna var rastade så var det dags för arbete. Grabben har sin ved här och vår är på gården som skulle skiftas. Då kan vän av ordning tänka, varför inte bara byta? Det hade varit en bra lösning men maken tål inte barrträd och det har grabben i sitt. Eftersom maken är allergisk så får det inte komma in och vi har bara lövträd som ved. Lite bökigt men det är nog inne i veboa imorgon 👍

Så en bild på mina fina amaryllisar. Nu blommar den dubbla röda, så fin den också. En till stängel av den vita ska närsom slå ut sen är det slut och lökarna ska skötas så blir det kanske blommor till jul 👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.