Mer ved

Mer ved

En lite kylig men härlig morgon. Vi är som vanligt i skogen så varför ändra ett vinnande koncept? Kompisarna ❤️ trivs och det gör jag också 👍

För drygt ett år sedan blev jag ordentligt förkyld som tog fem veckor förrns jag var bra igen. Tror inte det var covid utan influensa men det är vad jag tror, som sagt. Direkt efter blev jag snuvig, rev lite i halsen, röda ögon och ont i pannan. Jag ville inte åka till VC när corona var igång utan det blev att det bara höll på.

Till slut orkade jag inte mer utan ringde för råd och det lutade åt att jag blivit allergisk. Bara så där? 60 + och blir allergisk? Köpte hem ALLT jag behövde och det blev bättre. Nu är skiten igång med full kraft så jag preparerar mej morgon och kväll. Finns inget val men rätt tröttsamt.

Nåväl, FinaStina är obekymrad om det och så fort vi kom in lade hon sitt huvud på min fot ❤️

Nu är det bara att gå ut och bära in ytterligare ett lass ved. Ska bli himla skönt när det är klart 👍

2 kommentarer

  1. Samma här. har aldrig varit allergisk mot något någonsin men så för en 4 år sedan fick jag influensan, var ruggigt dålig och den våren började det. Så jag börjar också nu med nässpray och ögondroppar igen. Konstigt hur det kan vara och våren som är så härlig..
    Helena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.