👍

👍

Idag fick vi en kalv, grattis till skytten 👍 Mina o Kalles hundar 💕 var med i drevet o Mixa hade turen idag att fĂ„ Ă€lgarna framför sej. SjĂ€lvklart fĂ„r hundarna ❀ nosa pĂ„ Ă€lgen, bra att veta vad som gĂ€ller 👍

Jag har med vatten med en hel del fÀrs i som blandas upp med vanligt vatten frÄn annan flaska. Efter varje drev fÄr dom dricka sej otörstiga och det funkar hur bra som helst. SÄ som dom söker av markerna sÄ gÄr det Ät mycket vÀtska. Finns inte en chans att dom fÄr i sej tillrÀckligt Àven om skogen Àr full av vatten.

PÄ andra drevet kom Mixa för att kolla lÀget, inga problem. Dom bryr sej inte om varandra sÄ nÀr hon ger sej ivÀg fortsÀtter vi med vÄrat.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.